donderdag 13 september 2012

Joehee Anouk is jarig!!!!

Vandaag is Anouk jarig. 12 jaar alweer.
Anouk van harte gefeliciteerd met je verjaardag♥
Dat ook jij maar een fantastische dag mag hebben.
Vanmorgen was ik zingend Anouk haar kamer opgegaan en ze lag lekker onder de dekens met een lachje op haar gezicht. Na gezongen te hebben heb ik haar ook gefeliciteerd. Daarna Mirthe wakker gemaakt en naar beneden gegaan om voor het ontbijt te zorgen en tegen Anouk gezegd dat ze moest roepen voor ze de kamer in kwam zodat ik een foto kon maken, maar toen Anouk bezig was met haar make-up ging de telefoon. Tante Monique belde haar op om haar te feliciteren.
Daarna meteen in de kamer gaan staan met het fototoestel voor als ze binnen zou komen. Ja mama kan ik. Ja kom maar.
Gisteren had ik alle slingers en ballonnen van Mirthe's verjaardag verwijderd en 's avonds hebben we het weer opnieuw versierd, want het zou Anouk haar feestje worden en daar horen dan dus ook andere slingers en ballonnen bij.
Op de kast had ik hoera jarig staan en vond het leuk om Anouk daar voor te zetten voor een foto.
(ja ze moeten heel wat poseren voor mama)
Nog even hoera jarig in je handen. Ja LEUK!
Dan vlug eten

Daar belde oma en opa om Anouk te feliciteren. Helaas geen foto van geknipt, want ik was bezig met de broodtrommels, beker, pakjes drinken en fruit in te pakken.
En dan is het tijd om naar school te gaan.

Houdoe Anouk veel plezier op school!
Daar gaat ze weer en net nu begint het zachtjes te regenen.
Maar ik weet zeker dat dit een mooie dag gaat worden, want met onze stralende jarige schijnt het zonnetje toch in huis!!!

Nadat ik Mirthe naar school gebracht had meteen door naar het dorp voor gebak.
Thuis gekomen alles opgeruimd en naar boven vertrokken voor aan de kaart van Anouk te beginnen.
De foto's had ik al uitgeprint en papier had ik ook al ingedachte, maar toen kwam het, hoe maak ik een  leuke kaart voor Anouk. Na nog wat andere dingetjes tussen door te doen toch langzaamaan begonnen en na veel veranderingen en  passen en meten is dit het geworden:

En nu ga ik heel vlug een boterham eten, want ik begin te bibberen van de honger.
Weer bedankt voor het langskomen.
Groetjes Patricia ☺

maandag 10 september 2012

Hoera Mirthe is jarig!!!

Vandaag hebben we feest.
Mirthe is vandaag 10 jaar geworden.
Groot feest dus, want ze is een TIENER!!!
Mirthe bij deze van harte gefeliciteerd♥.
Gisteravond hebben we toen ze in bed lag de kamer versierd en vanmorgen toen ze op de trap zat keek ze terwijl ze haar slippers aan het aantrekken was al naar de kamerdeur waar een klein geschreven liedje hing met ballonnen.


Maar dat was natuurlijk het enige wat  versierd was. 

                                     
                                      
Een beetje in de keuken,


En natuurlijk in de kamer.

En hier dan onze tiener Mirthe!!!!!!!!!!!!!

Mirthe ik hoop dat je vandaag een super dag zult hebben. Geniet ervan !

Hier is de kaart die ik voor Mirthe gemaakt heb. Was er vrijdag al aan begonnen want ik dacht dan heb ik hem op tijd af. Maar toen ik er mee bezig was kwam er helemaal niks uit mijn handen. Alles aan de kant gelegd en zaterdag nog zitten bedenken wat ik voor een kaart zou maken, maar ook toen kwam ik op geen enkel idee. En tja dan is het maandag en de dag dat ze jarig is. Vanmorgen Mirthe naar school gebracht, want daar moest natuurlijk getrakteerd worden en eenmaal thuis een lekker kop thee gezet, boterham gegeten, krantje gelezen en toen naar de zolder voor een kaart!!! En wonder boven wonder lukte het me vandaag!!!!!
Dit is het resultaat geworden.

Ik ga nu als eerste de cadeautjes inpakken en dan de rest klaar maken voor vanmiddag. Tegen half twee kan ik de taart gaan halen. Mirthe is om half drie uit, maar ze moet nog wachten met alles uitpakken tot Mark en Anouk thuis komen. Helaas moet Anouk vandaag tot 4 uur naar school. Maar als ze dan thuis komt dan kan het feest beginnen!!!
Groetjes en weer bedankt voor het kijken.
Patricia.

woensdag 5 september 2012

Kaart voor Anouk omdat ze op kamp ging met school

Hallo hier zit ik dan volop in de zenuwen.
Anouk komt rond half zes terug van kamp.
Ben zo benieuwd hoe ze het heeft gehad.
Een week voor haar vertrek heb ik een kaart voor haar gemaakt die ze zou krijgen als ze op kamp was.
De school raadde aan om een kaart te sturen als je kind op kamp was. Je moest al ruim een week van te voren de kaart posten zodat hij zeker op tijd aan zou komen.
Ze naar Tongerlo in Belgiƫ toe.
Ik wilde een speciale kaart maken voor Anouk, want ik wist dat ze het doodeng vond om op kamp te gaan. Net naar een nieuwe school en dan na twee weken school te hebben gehad drie dagen op kamp gaan. Dus vrijdag 21 augustus scheen het zonnetje lekker en ben ik hier lekker aan de tuintafel onder de luifel begonnen met een stempelafdruk in te kleuren. Mirthe had me geholpen met een stempel uit te zoeken. Net voor Anouk uit school kwam vlug alles opgeruimd zodat ze het niet kon zien. Zaterdags nog even wat verder geknutseld en zondags heb ik me echt op de zolder teruggetrokken zodat ik de kaart af kon maken. Het heeft nog heel wat ingehouden, want ik wilde dat het een mooie kaart zou worden. Vooral omdat we merkten dat ze zenuwen steeds erger werden bij Anouk. Dus zondag nog net voor zes uur de kaart op de post gedaan. En maar hopen dat hij aan zou komen.
Ze zou dus maandag 3 september vertrekken en vanaf de woensdag daarvoor kwamen de tranen als ze naar bed moest. Zaterdags zijn we naar de camping gegaan voor afleiding en zondagmiddag is ze met haar beste vriendin (die niet bij haar op school zit) naar de kermis gegaan en 's avonds zijn we nog een keertje terug gegaan, want ook Mirthe wilde graag met Anouk naar de kermis. We waren er erg laat van terug en ze waren goed moe, maar al met al was het toch half twaalf toen ik naar beneden kon en ze zowat sliep. 's Maandags was het moeilijk om haar te laten gaan. Ze huilde flink, maar eenmaal in de bus waren de tranen weg en kwam er weer een lachje gelukkig. Bij mij zat er een enorme brok in mijn keel, maar heb mijn tranen kunnen bedwingen gelukkig. Want dat wilde ik haar toch niet aandoen.
En nu, nu is het bijna half zes en rijden we dadelijk naar het station, want daar komen ze met de bus aan.
Ben zo benieuwd en zenuwachtig. Langzaamaan komt de brok weer terug, maar dit keer sta ik er niet alleen, want Mark en Mirthe zijn bij me. Hoop zo dat ze het heel leuk heeft gehad en veel nieuwe vrienden heeft gemaakt. Ik heb iedere dag een kaarsje bij een foto van Anouk laten branden dus ik hoop dat het heeft geholpen. We horen het straks.

Hier komt de kaart die ik voor Anouk gemaakt had.
Weer bedankt voor het kijken.
Liefs Patricia ♥